Regisztráció itt

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük, add meg az email címed. Küldünk egy linket az email-ben egy új jelszó létrehozásához.

Bejelentkezés

Regisztráció itt

Foglalkoztat egy kérdés? Regisztrálj és tedd fel a közösségünknek. Sokan segítenek a válasz megtalálásában és ezzel Te is segíthetsz másoknak tájékozódni. Mi pedig díjazzuk legnépszerűbb tagjainkat! ;-)

Hogyan lehet a BILLZON korszerű vállalatirányítási rendszer az internetre formaterezve?

Hogyan lehet a BILLZON korszerű vállalatirányítási rendszer az internetre formaterezve?

Mi lenne, ha egy vállalatirányítási rendszer segítségével könnyedén átláthatná vállalata erőforrásait és hatékonyan kezelhetné az esetleges szűk keresztmetszeteket?

Tekintse meg a BILLZON korszerű vállalatirányítási rendszert, amely képes átvállalni a döntés-előkészítés terhét és biztosítani az eredményes működéshez szükséges információkat. Fedezze fel, hogyan teheti üzletét még sikeresebbé!

A BILLZON korszerű vállalatirányítási rendszer bevezetésével a döntés-előkészítés felelősségteljes feladata terhét bármely vállalat vezetéséről leveszi. Gyorsan elérhető adatháttere a BILLZON korszerű vállalatirányítási rendszert feljogosítja a vállalati célok hatékony kitűzésére, szűk keresztmetszetek felszámolásra, lekötött források hatékonyabb felhasználására.

Minden vállalat tisztában van azzal, hogy rendelkezésére álló forrásai végesek vagy szűkösek. Tevékenysége során bizton keletkeznek helyzetek, amikor hozzáférhető forrásaiban ’bottleneck’, azaz egy szűk keresztmetszet áll elő. Ahány tevékenység van egy vállalat életében, annyi helyen léphet fel váratlan akadály, korlátozott elérhetőség vagy netán hiány.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer ezek felszámolásért tesz.

Minden vállalati tevékenység megszervezhető úgy, hogy számbavehető legyen. Ezt a számbavételt nyilvántartások formájában lehet tárolni és később hivatkozni rá, vagy támaszkodni a megelőzően rögzített adatokra.

A számbavétel módja nem tetszés szerinti, és nem akármikor végezhető el. A Magyarországon tevékenykedő vállalatok egyik oldalról meg kell, hogy feleljenek a számviteli törvény követelményeinek. Más oldalról minden vállalat elemi érdeke, hogy a helyi gazdálkodás szokványai és szokásai szerint kapcsolódjanak a többi hazai gazdálkodó vállalat hasonló elveket követő működéséhez. Nem célszerű egy cégnek akóban nyilvántartani a tárolt folyadékokat, miközben minden más cég literben vezeti a nyilvántartásait.

Az összevethetőség és homogenitás a BILLZON vállalatirányítási rendszer lelke.

Csak azonos dimenziójú idősorokat lehet elemezni, csak azonos mértékegységek meglétével lehet használható eredményekhez jutni. A BILLZON szoftver felépítése erre kiváló lehetőséget kínál. Minden betáplálható adatot azonos paraméterek mentén hagy feltölteni, hogy a későbbiekben elemzés, kimutatás, összegzés formájában lehessen ezen adatokat feldolgozni.

Ez az alap a cég további tevékenységének a hatékony tervezéséhez.

Beállítások sokaságával lehet a felvitt adatok között keresztösszefüggéseket keresni. Beállítható figyelmeztető üzemmódra valamely paraméter értékeinek megváltozásakor, vagy ha nemkívánatos trend bontakozik ki. Szélsőértékeket figyelve konkrét riasztási üzemmódra is programozható. Ilyenkor a vállalat működésére kifejezetten veszélyes adatérték észlelésekor üzenetet továbbít az érintettnek.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer segítő digitális társ.

Beállítástól függően küld figyelemfelhívót (például ha ismert valamely termék kubatúrája, a raktártérben elérhető területtel veti össze egy várható/érkező szállítmány helyigényét és esetleges meg-nem-felelőség esetén) értesítést küld.

Ezeket a figyelő funkciókat intelligensen látja el és automatikusan végzi.

A fejlesztők megbízható szoftverként úgy alakították, hogy egy cég egyéni igényeihez – a készletkezelő és a komplex ügyvitel követelményeit betartva – könnyen lehet a rendszert igazítani. Kezelése az adatbevitel után intuitív és felhasználóbarát.

A szoftver kényelmes használatát segíti okoseszközökre való korszerű kiterjesztése. Ebben segít az androidos BILLZON térítésmentes alkalmazás mobiltelefonra, táblagépre letöltése. Egy ilyen eszközt használva bárhonnan, bármikor elérheti szoftverét.

BILLZON korszerű vállalatirányítási rendszer

Rólunk Gépház

Válaszolj