Regisztráció itt

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük, add meg az email címed. Küldünk egy linket az email-ben egy új jelszó létrehozásához.

Bejelentkezés

Regisztráció itt

Foglalkoztat egy kérdés? Regisztrálj és tedd fel a közösségünknek. Sokan segítenek a válasz megtalálásában és ezzel Te is segíthetsz másoknak tájékozódni. Mi pedig díjazzuk legnépszerűbb tagjainkat! ;-)

Online BODYART edzés és munkahelyi torna Blankával

Online BODYART edzés és munkahelyi torna Blankával

A technika térhódításának megvannak a maga előnyei és hátrányai. Hatalmas pozitívum, hogy olyan lehetőségeket kaptunk, amelyek hihetetlenül megkönnyítik az ember életét. Önjáró porszívók, fűnyírók és más gépezetek veszik át a házimunkát. Elektromos roller segít, hogy gyorsan és kényelmesen érjünk be a munkahelyünkre.

Bárhol, bármikor tudunk kommunikálni szeretteinkkel, munkatársainkkal, otthonról dolgozhatunk, gyorsabb, hatékonyabb lett a világ, mint eddig bármikor.

Ugyanakkor vannak a modern életnek negatívumai is: a lakosság nagy százalékánál megjelent a túlsúlyra való hajlam, az ülő életmóddal járó tartásproblémák és a különféle „modern betegségek”, mint a pánikbetegség, inzulin rezisztencia és társai.

Az online edzések a technika segítségével jöttek létre – és segítenek megelőzni a modern kor „mellékhatásait”.

Online BODYART edzés Blankával

A BODYART edzés egy viszonylag új fajta mozgásforma. Többek közt a jóga, a pilates, a funkcionális edzés és a terápiás tornák mozgásának keveréke – ám egy egészen új típusú, testi és lelki egyensúlyra épülő rendszert alkot.

A BODYART nem igényel semmilyen eszközt, a gyakorlást a résztvevők mezítláb, saját testsúllyal, jógaszőnyegen végzik. Akárcsak a jóga esetében itt is légzés ütemére mozognak a vendégek. A BODYART kezdők és haladók számára is kiváló mozgásforma lehet, hiszen mindenki a saját szintjén végzi a gyakorlatokat.

Az edzesekblankaval.hu honlapon jelentkezhetsz online BODYART edzésekre, amelyek minden héten szerda este és vasárnap reggel kerülnek megrendezésre. Az online óra lehetővé teszi, hogy csatlakozz az órára, bárhol is élj. Ezek nem előre felvett videók, hanem élő időben történő, videó chat szobában történő edzések, így a tréner, Blanka a résztvevőkhöz tudja igazítani az instrukciókat, gyakorlatokat.

Az online BODYART órán fejlesztheted az erőd, a hajlékonyságod, csökkentheted a stressz szintet. Ez a mozgásforma nem csak testedet, hanem a lelkedet is egyensúlyba billenti – ám nincs benne spiritualitás és könnnyen követhető óratípus.

Munkahelyi torna Blankával

Az online tér hódítása lehetővé teszi, hogy akár munkaidőben, az irodában is végezz ülőmunka kompenzációs, tartásjavító gyakorlatokat! Az edzesekblankaval.hu honlapon van lehetőség rövid, 15-30 perces munkahelyi torna kéréséhez. Ez gyakorlatilag egy kávészünetnyi torna!

Komáromi Blanka szakképzett csoportos és személyi edző, akinek a tartásjavítás az egyik fő szakterülete – és szívügye. Az általa vezetett munkahelyi torna nem izzasztó, nem kifejezetten megerőltető, vagy pulzust megemelő tevékenység. A tornát akár irodából, az asztal mellett is végezheted.

A gyakorlatok egyszerűek, mégis képesek arra, hogy hatékonyan védekezz az ülőmunkával járó tartásproblémák ellen. Ezek jellemzően az előre billent medence a görnyedt hát, illetve az előre esett vállak.

A munkahelyi torna egyéni, személyre szabott gyakorlás. Minden vendég az Ő testéhez, esetleges problémáihoz szabva kapja a gyakorlatokat. Ezek nem előre felvett videók, hanem a megbeszélt időpontra beütemezett videóhívások.

A munkahelyi torna amellett, hogy segít az ülőmunka ellensúlyozásában, energizál a nap hátralévő részére és segít a stressz szint csökkentésében.

Amennyiben szeretnél javítani a tartásodon, csökkenteni a hétköznapi stresszt és hatékonyan tenni az egészségedért, jelentkezz online BODYART edzésre, vagy munkahelyi tornára még ma!

Rólunk Gépház

Válaszolj